BENKOR s.r.o. - EnglishBENKOR s.r.o. - DeutschBENKOR s.r.o. - Espanol BENKOR s.r.o. - Facebook BENKOR s.r.o. - Instagram BENKOR s.r.o. - Linkedin

Recepty

Koření a bylinky

- používají se k vylepšení chuti a vůně pokrmů, většina má také léčivé účinky a mohou být našemu tělu velmi prospěšné. Ať už je používáme ve směsích nebo samostatně, nezapomeňme však na střídmost - také zde platí rčení „všeho s mírou".

Na této stránce naleznete nejen pár jednoduchých a chutných receptů, ve kterých je to právě koření, které dělá pokrmy přitažlivější, dodává jim svou báječnou a specifickou chuť a osobitou vůni, ale také několik tipů a nápadů, jak si jednoduše ozvláštnit chuť Vašich jídel a nápojů. Někdy stačí opravdu málo a kromě krásné vůně a specifické chuti dodáte svému tělu - díky koření -
i kousek zdraví.

Sýr s modrou plísní a bylinný karamel Dolce

Sýr s modrou plísní a bylinný karamel Dolce

Dolce - unikátní výrobek z karamelizovaného cukru (nebo fruktózy – Dia Dolce) konzistence medu s přidáním bylinného extraktu jednotlivých bylin. Lze jej doporučit  při žaludeční dietě, pálení žáhy, bezlepkové dietě, alergii na pyly, jako prevenci v chřipkovém období. Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, normální funkci dýchacího systému i stav kloubů. Přispívá k čištění a správnému vylučování organismu, příznivě ovlivňuje normální hladinu glukózy v krvi, čímž napomáhá tzv. kontrole tělesné hmotnosti. Více informací na http://www.benkor.cz/dolce/

Detail
Badyánová limonáda

Badyánová limonáda

Badyán - vypadá jako hnědavé hvězdičky. Proto se mu také ve starých kuchařkách říká hvězdičkové koření. Jsou to plody badyáníku pravého, který v jihovýchodní Asii tvoří celé lesy a sklízí se až třikrát ročně. Voní podobně jako anýz, ale jeho vůně je silnější a těžší, chutná pálivě. Je to koření především do čínské kuchyně. V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
Celý se používá do kompotů, kečupů apod., kde se vaří s ovocem a nakonec se odstraní. Také se používá k dekoraci – provoní celý byt.

Detail
ZAZIKI

ZAZIKI

Zaziki - směs koření používaná především v řecké kuchyni. Je výborná k ochucení salátů, např. v jogurtu. Obsahuje sůl. Bylinky jsou namlety hruběji, takže v salátu působí zároveň jako dekorativní prvek.

Složení: sůl 25,0 %, česnek, cibule, máta, paprika červená.

Detail
Dip ze sýra s modrou plísní

Dip ze sýra s modrou plísní

Worchesterová omáčka vyrobená přírodní fermentací, bez lepku. Má sladkokyselou chuť. Používáme ji k dochucení omáček, salátů, dresinků, dále pro přípravu čínské a japonské kuchyně. Výrobce Ekoprodukt

Petrželový list je zdrojem vitamínů a minerálů a významným dekoračním prvkem pokrmů. Hodí se do teplých i studených jídel - do polévek, omáček, salátů, pomazánek, paštik, k  bramborám, masu i těstovinám. Kořen se používá namočený nebo krátce povařený do polévek, omáček, salátů i k masu. Petržel je koření, které podporuje funkci trávicího ústrojí a ledvin.

Pepř je nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Detail
Rajčata s mozzarellou a bazalkou

Rajčata s mozzarellou a bazalkou

Pepř je nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky. Používá se do všech zeleninových pokrmů, salátů, polévek, bílých omáček, špenátů a fazolí. Přidává se do bylinkového másla, tvarohu, do octa apod. Povzbuzuje chuť k jídlu a podporuje trávení.

Detail
Cuketové rolky

Cuketové rolky

Provensálské koření - směs bylinek domácích ve francouzské Provence, která se hojně používá ve francouzské kuchyni především ke kořenění všech druhů masa, sýrů i zeleniny. Neobsahuje žádné chemické přísady ani sůl.
Složení: saturejka, rozmarýn, tymián, fenykl, majoránka, šalvěj, levandule.

Detail
Zázvorová limonáda

Zázvorová limonáda

Zázvor – jedno z nejstarších tropických koření. Má výraznou pryskyřicovou vůni a lehce štiplavou chuť, kterou má na svědomí gingerol – látka podobná kapsaicinu obsaženému v pálivých paprikách a chilli. Používá se především v  indické a čínské kuchyni. Je vhodný ke všem pokrmům z drůbeže i jiných mas, hodí se ke všem pokrmům s  rýží a přidává se i do sladkých jídel – pudinků, želé i vánočního cukroví či do nápojů.
Drcený zázvor je určený k přípravě čajů nebo limonád.

Dolce bylinný karamel - unikátní výrobek z karamelizovaného cukru (nebo fruktózy – Dia Dolce) konzistence medu s přidáním bylinného extraktu jednotlivých bylin. Lze jej doporučit  při žaludeční dietě, pálení žáhy, bezlepkové dietě, alergii na pyly, jako prevenci v chřipkovém období. Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, normální funkci dýchacího systému i stav kloubů. Přispívá k čištění a správnému vylučování organismu, příznivě ovlivňuje normální hladinu glukózy v krvi, čímž napomáhá tzv. kontrole tělesné hmotnosti. Více informací na http://www.benkor.cz/dolce/

Detail
OKURKY

OKURKY

Deko přírodní  je tradiční receptura od tradičního výrobce nakládacího přípravku DEKO. Obsahuje sůl, kyselinu benzoovou a celé koření. S Dekem lze nakládat okurky, zeleninu i houby, a to i za studena bez sterilizace. Při použití umělého sladidla je vhodné i pro diabetiky. Návod je na obalu.
Složení: Sůl 90,0 %, konzervant: kyselina benzoová, hořčice bílá, bobkový list, hřebíček, jalovec, koriandr, nové koření, pepř černý, zázvor

Detail
Salát z melounu s pepřem

Salát z melounu s pepřem

Pepř je nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Detail
Mléčný koktejl s banánem a bylinným karamelem Dolce

Mléčný koktejl s banánem a bylinným karamelem Dolce

Dolce - unikátní výrobek z karamelizovaného cukru (nebo fruktózy – Dia Dolce) konzistence medu s přidáním bylinného extraktu jednotlivých bylin. Lze jej doporučit  při žaludeční dietě, pálení žáhy, bezlepkové dietě, alergii na pyly, jako prevenci v chřipkovém období. Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, normální funkci dýchacího systému i stav kloubů. Přispívá k čištění a správnému vylučování organismu, příznivě ovlivňuje normální hladinu glukózy v krvi, čímž napomáhá tzv. kontrole tělesné hmotnosti. Více informací na http://www.benkor.cz/dolce/

Detail
Papriková pomazánka

Papriková pomazánka

Paprika - hodí ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek apod. Má lahodnou chuť, všestranné použití, obsahuje hodně vitaminu C, rostlinná barviva a minerální látky.

Pepř - nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Kmín - název „Český kmín" s evropskou značkou chráněného označení původu náleží dvouletému kmínu vypěstovanému za kontrolovaných agrotechnických postupů na optimálních pozemcích a z českých odrůd. Je typickým kořením do chleba a slaného pečiva, ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny..do těžce stravitelných jídel.

Detail
Avokádová pomazánka

Avokádová pomazánka

Pět pepřů - směs červeného, zeleného, černého, bílého a sečuánského pepře. Používá se vcelku nebo podrcená k  opepření masitých i zeleninových pokrmů. Směs má jemnější vůni než jednotlivé pepře a zároveň má v  pokrmu dekorační efekt. Mletá směs pepřů se dá použít všude, kde se používá mletý pepř. Má zajímavou jemnou chuť a vůni.

Detail
ZAPEČENÝ CHŘEST SE ŠUNKOU A SÝREM

ZAPEČENÝ CHŘEST SE ŠUNKOU A SÝREM

Pepř je nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Bambova sůl je kořenící sůl vhodná do zeleninových salátů, pomazánek, dresingů, omáček, na bílé maso, ryby, rýži, luštěniny, brambory i na chléb s máslem.
Složení: ječmen, sůl 32,8 %, sezam, česnek, karotka, petržel, celer, cibule, fenugreek, fenykl, hřebíček, chilli, kardamom, kmín, koriandr, kurkuma, majoránka, muškátový květ, nové koření, paprika sladká, pastinák, pepř bílý, pepř zelený, skořice, tymián, zázvor.

Detail
Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo je směs koření s přídavkem soli a kyseliny citronové vhodná k přípravě pomazánek a ke kořenění salátů.
Základní postup k přípravě bylinkového másla: 2-3 lžičky směsi utřeme do hladka s kostkou másla 
Složení: petržel, sůl 34,0 %, cibule, kyselina: kys. citronová, pepř černý.

Detail
CHŘESTOVÁ POLÉVKA SE SMETANOU

CHŘESTOVÁ POLÉVKA SE SMETANOU

Pepř je nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Muškátový oříšek koření svou sladkou pálivou ostrostí značné množství rozličných jídel. Aromatizuje nápoje, především koktejly, zeleninové šťávy, mléčné nápoje, svařené víno, punč apod. Je vhodný do zeleniny – ochucuje např. květák, špenát, mrkev, slané rýžové pokrmy, zeleninové polévky, ryby apod. Špetka muškátového oříšku patří také do vánočního pečiva, lívanců, ovocných dortů a kompotu. Není vhodný pro malé děti.

Detail
Cibulové kroužky

Cibulové kroužky

Paprika - hodí ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek apod. Pro svou lahodnou chuť a všestranné použití je pro přípravu jídel téměř nepostradatelná. Paprika obsahuje hodně vitaminu C, rostlinná barviva a minerální látky.

Pepř - nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu. 

Detail
Pomazánka z pečených paprik

Pomazánka z pečených paprik

Pepř - plod stálezelené popínavé rostliny pepřovníku černého, nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý - do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:
Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule), Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí), Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule).

Všechny tyto pepře mají podobnou peprnou chuť, bílý je jemnější, zelený zase vonnější. Lze je používat i ve směsi. Pepř černý, bílý a zelený tedy pocházejí ze stejné rostliny - jsou to plody pepřovníku v různém stupni zralosti

Detail
Žampionový krém

Žampionový krém

Petrželový list je zdrojem vitamínů a minerálů a významným dekoračním prvkem pokrmů. Hodí se do teplých i studených jídel - do polévek, omáček, salátů, pomazánek, paštik, k bramborám, masu i těstovinám. Kořen se používá namočený nebo krátce povařený do polévek, omáček, salátů i k masu. Petržel je koření, které podporuje funkci trávicího ústrojí a ledvin.

Pepř je nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Detail
Perník

Perník

Kypřící prášek do perníku - továrna v Mělnické Vrutici je již od 70. let výrobcem tohoto kypřícího prášku do perníku a dodnes používá původní recepturu. Směs je vhodná pro bezlepkovou dietu a při použití fruktózy nebo umělého sladidla i pro diabetickou dietu. Kypřící složka neobsahuje fosfáty.
Složení: citronan sodný, hydrogenuhličitan sodný, fenykl, skořice, bramborový škrob, anýz, koriandr, pomerančová kůra, hřebíček, nové koření, muškátový ořech, muškátový květ.

Detail
Listové těsto

Listové těsto

Koření na pizzu - směs koření a bylinek ke kořenění pizzy. Neobsahuje sůl, ani jiné přísady.
Složení: oregano, česnek, bazalka, cibule, paprika sladká, pepř černý, saturejka.

Detail
Hlíva ústřičná

Hlíva ústřičná

Petrželový list - zdroj vitamínů a minerálů,významný dekorační prvk pokrmů. Do teplých i studených jídel - do polévek, omáček, salátů, pomazánek, paštik, k bramborám, masu i těstovinám.  Petržel je koření, které podporuje funkci trávicího ústrojí a ledvin.

Pepř - nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Kmín - typické koření do chleba a slaného pečiva, ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod. Do všech těžce stravitelných jídel.

Detail
Zelňačka  s klobásou

Zelňačka s klobásou

Český kmín - více na http://www.benkor.cz/cesky-kmin/
Kmín je typickým kořením do chleba, slaného pečiva, ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod. - do těžce stravitelných jídel.

Petrželový list - zdroj vitamínů a minerálů, dekorační prvek pokrmů. Do teplých i studených jídel - polévek, omáček, salátů, pomazánek, k bramborám..Podporuje funkci trávicího ústrojí a ledvin.

Pět pepřů - směs červeného, zeleného, černého, bílého a sečuánského pepře - k opepření masitých i zeleninových pokrmů. Směs má jemnější vůni a chuť než jednotlivé pepře a má dekorační efekt.

Detail
Sýrové kuličky obalené v koření

Sýrové kuličky obalené v koření

Paprika - hodí ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek apod. Má lahodnou chuť a všestranné použití, obsahuje hodně vitaminu C, rostlinná barviva a minerální látky.

Petrželový list - zdroj vitamínů a minerálů a významný dekorační prvek pokrmů. Hodí se do teplých i studených jídel - do polévek, omáček, salátů, pomazánek, paštik, k bramborám, masu i těstovinám. Petržel je koření, které podporuje funkci trávicího ústrojí a ledvin.

Pepř - nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Detail
SVAŘENÉ VÍNO

SVAŘENÉ VÍNO

Svaření víno - složení: skořice, hřebíček, nové koření, badyán, lipový květ, meduňka.

Koření na svařené víno je tradiční směs koření, která se používá ke kořenění svařeného vína na jižní Moravě. Neobsahuje cukr, ani žádné jiné přísady.

Detail
Calta

Calta

CALTA - výrobek oceněný na mezinárodním potravinářském veletrhu Salima 2008 zlatou medailí v kategorii Trendy.
Bezlepková směs pro ty, kteří se chtějí stravovat zdravě, i pro diabetiky. Nemusí být nutně celiaci, Calta chutná všem. Neobsahuje také vejce, mléko, sóju, umělá barviva ani konzervanty. Jedná se o potravinu s vysokým obsahem vlákniny, která byla vyvinuta v občanském sdružení Poradenské centrum pro celiakii a bezlepkovou dietu.

Poznámka: směs byla vyvinuta jak pro klasické pečení v běžné troubě, tak i pro přípravu v domácí pícce (Panasonic). Ze směsi připravené podle základní receptury lze také připravit chutné dalamánky, bochánky, sendviče atd.

Detail
VYKRAJOVANÉ PERNÍČKY

VYKRAJOVANÉ PERNÍČKY

Koření do perníku - tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické Vrutici vyrábí už od nepaměti a je také součástí mnohých průmyslově vyráběných perníků.
Složení: fenykl, koriandr, skořice, anýz, pomerančová kůra, nové koření, badyán, hřebíček, muškátový květ, muškátový ořech.

Detail
Květáková polévka s kurkumou

Květáková polévka s kurkumou

Kurkuma neboli indický šafrán je koření žluté barvy ze sušeného oddenku kurkumovníku dlouhého. Aktivní složka kurkumin má zemitou, nahořklou, pepřovitou a hořčici podobnou chuť. Kurkuma je základní součástí Kari, přidává se také do hořčice a worcesteru, používá se do polévek, k přibarvování másla, umělých tuků, sýrů, těstovin,rýže..

Římský kmín - šabrej je příbuzný kmínu kořennému. Má mnohem pronikavější, ostřejší vůni a chutná poněkud ostře. Aby se ztratila nepříjemná vůně, je vhodné šabrej nejdříve opražit na tuku.

Koriandr je zapomenuté koření s příjemnou kořennou chutí a vůní. Používá se do chleba, vánočního pečiva, perníku. Je součástí směsí používaných ke kořenění salátů, masa, paštik.

Detail
Špenátová krémová polévka

Špenátová krémová polévka

Prachanda polévková - vyvážená zeleninová směs typu Vegeta. Neobsahuje glutaman ani žádné další přísady, pouze sůl.
Pomůže Vám vylepšit každou polévku, omáčku i mnohou pomazánku. Lze ji použít i na posypání chleba s máslem.
Složení: sůl 34,7 %, cibule, celer, karotka, petržel, pórek, česnek, kurkuma, libeček.


Muškátový oříšek - koření svou sladkou pálivou ostrostí značné množství rozličných jídel. Aromatizuje nápoje, především koktejly, zeleninové šťávy, mléčné nápoje, svařené víno, punč apod. Je vhodný do zeleniny – ochucuje např. květák, špenát, mrkev, slané rýžové pokrmy, zeleninové polévky, ryby apod. Špetka muškátového oříšku patří také do vánočního pečiva, lívanců, ovocných dortů a kompotu. Není vhodný pro malé děti.

Detail
Káva se skořicí

Káva se skořicí

Skořice je jedno z nejstarších koření. Je to aromatická kůra skořicovníků, stálezelených tropických stromů podobných vavřínu. Působí příznivě na celý organismus, má kořenně nasládlou chuť a příjemnou a jedinečnou vůni. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů. Všechno co sladíme cukrem, můžeme také sypat skořicí – kaše, moučníky, kompoty, pudinky, jablkový závin, svařené víno, punče apod. Jemnější chuť a vůni má cejlonská (pravá) skořice, která pochází ze Srí Lanky a patří k velmi drahé komoditě. Je charakteristická jemnou, sladkou a vyváženou chutí, má světlejší barvu , obsahuje menší množství kumarinu oproti jiným typům skořic z jiných oblastí.
Zajímavou chuť docílíme i přidáním trochy skořice do kávy. Podporuje trávení a odstraňuje nepříjemný pach z úst.

Detail
Celerovo-mrkvová pomazánka

Celerovo-mrkvová pomazánka

Petrželový list je zdrojem vitamínů a minerálů a významným dekoračním prvkem pokrmů. Hodí se do teplých i studených jídel - do polévek, omáček, salátů, pomazánek, paštik, k  bramborám, masu i těstovinám. Kořen se používá namočený nebo krátce povařený do polévek, omáček, salátů i k masu. Petržel je koření, které podporuje funkci trávicího ústrojí a ledvin.

Pepř je nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Detail
Jablečný kompot

Jablečný kompot

Vanilkový cukr s mletou přírodní vanilkou, bez chemických přísad. Cukr, vanilka pravá 2%.        

Skořice - jedno z nejstarších koření. Používá se do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a všech sladkých pokrmů. Vše co sladíme cukrem, můžeme sypat skořicí – kaše, moučníky, kompoty, jablkový závin, svařené víno, punče apod. Podporuje trávení, odstraňuje nepříjemný pach z úst.  

Hřebíček - velmi aromatické koření. Používá se celý nebo mletý ke kořenění sladkých pokrmů nebo pečiva - zvláště vánočního, do svařeného vína, dále na tmavé maso - skopové a zvěřinu, do naložené sladkokyselé zeleniny a kompotů. Podle lidové tradice se žvýká při bolestech zubů a zánětech v dutině ústní.

Detail
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Prachanda polévková - vyvážená zeleninová směs typu Vegeta. Neobsahuje glutaman ani žádné další přísady, pouze sůl. Pomůže Vám vylepšit každou polévku, omáčku i mnohou pomazánku. Lze ji použít i na posypání chleba s máslem. 
Složení: sůl 34,7 %, cibule, celer, karotka, petržel, pórek, česnek, kurkuma, libeček.

Pepř - nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Petrželový list - zdroj vitamínů a minerálů a významný dekorační prvek pokrmů. Vhodný do teplých i studených pokrmů - do polévek, omáček, salátů, pomazánek, paštik, k bramborám, masu i těstovinám.

Detail
Mléčný koktejl - ostružiny

Mléčný koktejl - ostružiny

Vanilkový cukr - s mletou přírodní vanilkou. Bez chemických přísad.
Složení: cukr, vanilka pravá 2 %.

Dolce bylinný karamel - unikátní výrobek. Je to zkaramelizovaný cukr (nebo fruktóza – Dia Dolce) konzistence medu s přidaným bylinným extraktem jednotlivých bylin - šalvěje, jitrocele nebo černého bezu. Lze jej doporučit při žaludeční dietě, pálení žáhy, bezlepkové dietě, alergii na pyly, jako prevenci v chřipkových obdobích, dia variantu při diabetické dietě.

Detail
Pečená rajčata

Pečená rajčata

Petrželový list je zdrojem vitamínů a minerálů a významným dekoračním prvkem pokrmů. Hodí se do teplých i studených jídel - do polévek, omáček, salátů, pomazánek, paštik, k  bramborám, masu i těstovinám. Kořen se používá namočený nebo krátce povařený do polévek, omáček, salátů i k masu. Petržel je koření, které podporuje funkci trávicího ústrojí a ledvin.

Pepř je nejrozšířenější koření, které se používá ve všech kuchyních jak celý, tak mletý. Hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu.

Detail
Zelené fazolky se sýrem

Zelené fazolky se sýrem

Rosovické koření je určeno k širšímu využití v racionální výživě, používáme ho k úpravě vůně i chuti, příznivě stimuluje zažívání. Naše Rosovické koření obsahuje pouze druhy koření vypěstované v Čechách, neobsahuje sůl ani žádné další přísady, má jemnou chuť a vůni a hodí se k úpravě různých druhů mas, zeleniny, polévek, pomazánek a třeba i na chléb s máslem.

Detail
Kapr na Rosovickém koření

Kapr na Rosovickém koření

Rosovické koření je určeno k širšímu využití v racionální výživě, používáme ho k úpravě vůně i chuti, příznivě stimuluje zažívání. Proto Vám přinášíme recept na kapra s Rosovickým kořením.

Detail
Vánoční bezlepkové pečení s RUMINI

Vánoční bezlepkové pečení s RUMINI

Firma RUMINI připravila pro celiaky vánoční překvapení plné vánočních receptů. Byli jsme přizváni ke spolupráci s naším kořením. A tak Vám můžeme Podle bezlepkové kuchařky RUMINI v kuchyni o Vánocích můžete připravit třeba bezlepkové linecké pečivo, vanilkové rohlíčky, plněné košíčky, včelí úly a mnohé další.

Detail