Kapr na Rosovickém koření

Rosovické koření je určeno k širšímu využití v racionální výživě, používáme ho k úpravě vůně i chuti, příznivě stimuluje zažívání. Proto Vám přinášíme recept na kapra s Rosovickým kořením.

Kapr na Rosovickém koření

Ingredience

Příprava

Očištěnou rybu osolíme a potřeme hořčicí. Na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme rybí porce a po obou stranách je rychle opečeme. Podlijeme je vývarem, přidáme Rosovické koření a bobkový list a pomalu dusíme. Měkkou rybu opatrně vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme. Hotovou šťávu přecedíme a přelijeme ji na rybu. Podáváme s vařenými bramborami. Přeje Vám dobrou chuť.

Kapr na Rosovickém-talíř3868_jmrphoto-5681_1200x800.jpg