Bylinkové máslo

Bylinkové máslo je směs koření s přídavkem soli a kyseliny citronové vhodná k přípravě pomazánek a ke kořenění salátů.
Základní postup k přípravě bylinkového másla: 2-3 lžičky směsi utřeme do hladka s kostkou másla 
Složení: petržel, sůl 34,0 %, cibule, kyselina: kys. citronová, pepř černý.

Bylinkové máslo

Ingredience

máslo
směs koření - Bylinkové máslo

Příprava

Bylinkové máslo má široké využití – je vnikající na pečivo, hodí se na grilované maso, ryby, zeleninu, skvělé je také k sýrům.
Máslo můžeme ochutit bylinkami jako je petržel, pažitka, libeček nebo také kopr, bazalka, či šalvěj, použít můžeme mletou papriku, chilli, medvědí česnek, provensálské koření , římský kmín , anýz nebo třeba fenykl – nebo můžete vyzkoušet naši směs BYLINKOVÉ MÁSLO, která obsahuje petržel, sůl, cibuli, kyselinu citronovou a černý pepř.

Celou řadu poctivého a kvalitního koření Vám nabízíme na https://eshop.benkor.cz/