Křen

Sušený strouhaný křen Vás osvobodí od strouhání čerstvého křenu. Používá se stejně jako čerstvý křen – přímo k masu, se strouhaným jablkem jako jablkový křen, přidaný do plnotučné hořčice jako křenová hořčice, do omáček, salátů.

Křen

CHUŤ a VŮNĚ:                                                

Kořen má palčivou chuť.

VYUŽITÍ:

Sušený strouhaný křen Vás osvobodí od strouhání čerstvého křenu. Používá se stejně jako čerstvý křen – přímo k masu, se strouhaným jablkem jako jablkový křen, přidaný do plnotučné hořčice jako křenová hořčice, do omáček, salátů. Křen se v lidovém léčitelství používá pro své antibakteriální a močopudné účinky. Ale je třeba opatrnosti protože ve větším množství dráždí kůži a sliznice.

ESHOP:

- k dispozici ve formě : MLETÝ 

 11Tlac-eshop.jpg

12Tlac-zpet.jpg