Jalovec

Plody jalovce obsahují silici, pryskyřici a řadu dalších aromatických látek, které ve směsi vydávají charakteristickou lesní vůni. Jalovec je oblíbeným kořením myslivců a nezbytnou přísadou k pokrmům ze zvěřiny, do tmavých omáček, k tučnému vepřovému a skopovému masu, do marinád, ke grilování apod. Je hlavní chuťovou složkou ginu.  Podporuje trávení a má močopudný účinek.

Jalovec

CHUŤ a VŮNĚ:                                                

Plody jalovce obsahují silici, pryskyřici a řadu dalších aromatických látek, které ve směsi vydávají charakteristickou lesní vůni.

VYUŽITÍ:

 Jalovec je oblíbeným kořením myslivců a nezbytnou přísadou k pokrmům ze zvěřiny, do tmavých omáček, k tučnému vepřovému a skopovému masu, do marinád, ke grilování apod. Je hlavní chuťovou složkou ginu.  Podporuje trávení a má močopudný účinek.

ESHOP:

- k dispozici ve formě : CELÝ , MLETÝ 

 11Tlac-eshop.jpg

12Tlac-zpet.jpg