Citronová kůra

Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především k rybám), kterým dodá citronovou příchuť. Hrubší drcená citronová kůra je určená především k ochucení bylinných čajů, svařeného vína, limonád a jiných nápojů, i jako náhražku citronely v asijských pokrmech.

Citronová kůra

CHUŤ a VŮNĚ:                                                

Citronová kůra má charakteristickým osvěžujícím aroma a citrusovou chuť.

VYUŽITÍ:

Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především k rybám), kterým dodá citronovou příchuť. Hrubší drcená citronová kůra je určená především k ochucení bylinných čajů, svařeného vína, limonád a jiných nápojů, i jako náhražku citronely v asijských pokrmech.

ESHOP:

- k dispozici ve formě : DRCENÁ / STROUHANÁ, MLETÁ

 11Tlac-eshop.jpg

12Tlac-zpet.jpg