Černucha - kmín černý

Černucha (kmín černý, kalonji, semena černé cibule) je především kořením indické kuchyně, ale i kuchyní Středního Východu a Turecka. Používá se ke kořenění zeleniny, luštěnin, salátů (do jogurtového dresingu), chleba, jogurtů, tvarohových sýrů, jehněčího a drůbežího masa, na steaky, do čatní.

Černucha - kmín černý

 

CHUŤ a VŮNĚ:                                                

Má příjemnou vůni a lehce pálivou chuť.

VYUŽITÍ:

Černucha (kmín černý, kalonji, semena černé cibule) je především kořením indické kuchyně, ale i kuchyní Středního Východu a Turecka. Používá se ke kořenění zeleniny, luštěnin, salátů (do jogurtového dresingu), chleba, jogurtů, tvarohových sýrů, jehněčího a drůbežího masa, na steaky, do čatní.

 

ESHOP:

- k dispozici ve formě : CELÝ 

 11Tlac-eshop.jpg

12Tlac-zpet.jpg