Pečené brambory / hranolky

Sušený granulovaný česnek - hrubší česnek.prášek. Do salátů, k masu, chlebového těsta..

Paprika - má lahodnou chuť, všestranné použití. Obsahuje vitamin C, rostl.barviva a minerální látky.

Grilovací koření - vyvážená směs koření, bylinek a soli určená ke grilování každého masa.

Petrželový list - zdroj vitamínů a minerálů, dekorační prvek pokrmů. Do teplých i studených jídel. 

Bazalka - ostře aromaticky chutnající bylinka. Do zeleninových pokrmů, salátů, polévek, omáček.. 

Pečené brambory / hranolky

Ingredience

 brambory
 olivový olej
 sůl
 Granulovaný česnek
 Paprika
 Grilovací koření
 Petržel
 Bazalka

Příprava

Brambory nakrájíme na hranolky, promícháme s trochou olivového oleje. Můžeme ochutit solí a libovolným kořením a bylinkami. Výborné jsou s česnekem, paprikou, petrželkou či bazalkou nebo třeba grilovacím kořením. Na plechu vyloženém pečícím papírem pečeme cca 20-25 min při 190-200 °C. Budou skvěle chutnat s dipem - jen na Vás, jaký si, dle vlastní chuti, připravíte. My jsme se rozhodli pro cibulový.

https://eshop.benkor.cz/