Ajowan

Ajowan jsou semena (plody) rostliny příbuzné kmínu, která se pěstuje v jižní Indii a v arabských zemích. Má ostrou hořkou chuť připomínající tymián, proto dávkujte opatrně. Používá se především v indické a arabské kuchyni. Hodí se do indických směsí s oříšky a luštěninami, chlebů, do lístkového pečiva a sušenek.

Ajowan

CHUŤ a VŮNĚ:

Má ostrou hořkou chuť připomínající tymián, proto dávkujte opatrně.                                               

VYUŽITÍ:

Ajowan jsou semena (plody) rostliny příbuzné kmínu, která se pěstuje v jižní Indii a v arabských zemích. Má ostrou hořkou chuť připomínající tymián, proto dávkujte opatrně. Používá se především v indické a arabské kuchyni. Hodí se do indických směsí s oříšky a luštěninami, chlebů, do lístkového pečiva a sušenek.

V Indii se používá jako léčivo – pomáhá zlepšovat trávení a odstraňovat nadýmání, proto se přidává do pokrmů s luštěninami a škrobem.

ESHOP:

- k dispozici ve formě : CELÝ 

11Tlac-eshop.jpg

12Tlac-zpet.jpg